Percussie en workshop, een prikkelende combinatie

Djembé workshop

Als je het aan ons vraagt, is het moeilijk een betere combinatie te vinden dan percussie en een workshop. Samen muziek maken zet mensen in beweging, samen luisteren naar elkaar en op elkaar afstemmen, een gelijkgerichte energie die bijdraagt aan een harmonieus gevoel. Het samen trommelen wekt daardoor veel energie en daadkracht op in een groep, dit geeft een bepaalde voldoening en doet de sores van de dag even vergeten.

Percussie op locatie in onze workshop

Een workshop djembé is een ideaal teambuildingsmoment maar is ook perfect voor een interactieve muziekles rond percussie op school of als leuke verrassing op een familiefeest. Je kan bij ons terecht voor een djembé workshop op locatie, waarbij we aan vijfentwintig mensen per sessie, een leuk ritme aanleren. Een workshop van Djembefoli is dus de ideale gelegenheid om eens te proeven van het djembé-gebeuren!

Geniet van het ritme, wij doen de rest

Voor onze workshop percussie op locatie komen wij vanuit Boortmeerbeek, nabij Mechelen en Leuven, naar jou toe met alle nodige djembés. Onze twee enorm gemotiveerde lesgevers verzorgen de begeleiding van de groep met grote trommen (douns). Op die manier laten we iedereen ten volle genieten van een traditioneel West-Afrikaans ritme. Jullie zorgen enkel voor een voldoende grote locatie om het aantal deelnemers in een grote halve cirkel te plaatsen en een stevige portie enthousiasme!

Dompel je onder in de wereld van percussie door snel jouw workshop vast te leggen

Ben je overtuigd door de kracht van de djembé? E-mail dan snel voor meer info naar djembefoli@telenet.be of geef een belletje op 0475/38.16.58 en boek jouw workshop.

Kijk hieronder zeker naar een fragment van een afgelopen workshop percussie op locatie in La Roche en een video van een optreden na een workshop op een schoolfeest om de sfeer alvast een beetje op te snuiven! Zoek je meer ervaring dan een eenmalige workshop? Neem dan een kijkje tussen ons aanbod aan djembélessen.

Workshop gegeven op een leuke lokatie in La Roche voor een bedrijf uit Wemmel:

Workshop gegeven aan kinderen om daarna op te treden op het schoolfeest: