Teambuilding voor bedrijven

Workshops in heel België
Gepassioneerde lesgevers
Djembés worden voorzien

Zoek je een leuke activiteit voor een teambuilding voor jouw bedrijf?

Wij bieden de perfecte activiteit aan voor een teambuilding voor bedrijven: een workshop djembé! Tijdens deze workshop gaan jouw werknemers actief aan de slag  om samen een mooi ritme te creëren. Ze leren naar elkaar luisteren en komen zo meer en meer in harmonie met elkaar. En wat is er belangrijker bij een teambuilding dan dat groepsgevoel? 

Boek snel een teambuilding activiteit voor jouw bedrijf

Een workshop djembé als teambuilding voor bedrijven in Oost-Vlaanderen en doorheen heel België

Wanneer je voor jouw teambuilding een workshop djembé boekt bij Djembefoli, dien je enkel de locatie te voorzien. Wij komen naar jou met onze lesgevers, onze djembés en een flinke portie passie voor muziek. Hoewel onze bakermat in Boortmeerbeek ligt, tussen Leuven en Mechelen, verzorgen wij ook een teambuilding voor bedrijven in Oost-Vlaanderen. Wij bieden onze workshop djembé overal in België aan als teambuilding!

foto van lessen

Ervaren lesgevers

Ons team bij Djembefoli bestaat uit drie bevlogen djembéspelers die hun passie voor djembé maar al te graag delen met anderen. Naast het geven van wekelijkse lessen, reizen wij door heel België om een workshop djembé als teambuilding voor bedrijven tot een goed einde te brengen. Wij zijn al jarenlang bezig met djembé spelen en blijven zelf ook bijleren om zo onze eigen leerlingen, en hopelijk ook jouw medewerkers, een optimale ervaring aan te bieden.

De professionele voordelen van djembé

Muziek maken in groep heeft een positief effect op de samenwerking van jouw werknemers. Ze leren communiceren op een creatieve manier en creëren samen iets moois. De djembé is hiervoor perfect omdat het een laagdrempelig instrument is. Kort gezegd, de kracht van djembé zal jouw team op een leuke manier dichter naar elkaar toebrengen! Djembefoli komt graag langs op jouw teambuilding voor bedrijven in Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en zelfs Wallonië. Wij komen naar de locatie van jouw keuze, eender waar in België, om de magie van de djembé te delen op jouw teambuilding.

Boek snel je workshop en geniet van een onvergetelijke teambuilding

Een workshop djembé is gericht op maximaal vijfentwintig mensen, zo kunnen jouw medewerkers genieten van een leuke en leerrijke teambuilding. Wij creëren voor elke teambuilding een workshop djembé speciaal voor jouw bedrijf. Ga alvast neuzen tussen de verschillende ritmes die we jullie aanleren tijdens onze workshops om al helemaal in de sfeer te komen. E-mail voor meer info en boekingen naar djembefoli@telenet.be of bel naar 0475/38.16.58.